T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
Nahajate se tukaj:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Bilo je lepo


21.08.2015 | Danica Gašper

Čeprav je že kar nekaj dni za nami je bil peti termin obnovitvene rehabilitacije skoraj idiličen.


Vreme je bilo ravno pravo. Kaj to pomeni? Da smo lahko počeli vse kar smo planirali hkrati, pa nam ni bilo prevroče in smo imeli drugi in peti dan tudi čas za spoznavanje in počitek. Predvsem, pa smo se lahko čez noč naspali in nabrali moči za naslednji dan. Saj veste, obnovitvena je namenjena ohranjanju in pridobivanju psihofizičnih sposobnosti in znanj za bolj samostojno življenje. Seveda, pa tudi zabavi, druženju, širjenju socialnih mrež in spoznavanju okolja, kjer se odvija.


Naše slovensko primorje skriva prenekatero lepoto, ki je še ne poznamo in zakaj je ne bi užili s polnimi pljuči ali jadri, da bo bolj po primorsko.


Tokratna obnovitvena, pa je bila tudi nekaj posebnega. Zakaj?


Zaradi številnih novincev, ki bodo zagotovo še prišli, zaradi nenadomestljivih strokovnih sodelavcev, zaradi spremljevalcev, ki so se vsi po vrsti in vsak na svoj način poosebili z svojimi uporabniki, predvsem, pa zaradi vas, ki ste krivi, da smo bili vsi skupaj ta teden v Elerjih, vas udeležencev tega termina obnovitvene rehabilitacije.

Hvala vam za vse in za čudovite nepozabne trenutke ste zaslužni vsi, ki ste ta teden delovali kot eno oziroma v duhu štirih mušketirjev: vsi za enega, eden za vse.

Seveda, pa moram omeniti, da smo v tem tednu tudi veliko plesali. Ne samo po večerih, tudi čez dan, kjer nas je na plesno gibalnih delavnicah razmigala Barbara Šamperl in nas vse po vrsti navdušila z svojo neskončno energijo.

Šli smo na izlet z ladjico in se kopali v Strunjanu,  si privoščili sladoled v večernih urah ...

Oglejte si fotogalerijo, da mi boste verjeli saj so fotografije tiste, ki nič ne skrijejo in hkrati pokažejo vse.
< nazaj
2021 2022 2023
julij avgust september
p t s č p s n
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
 
E-trgovina
Najbolj brano
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke