T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

Office&More in Jolly podarila 1000 barvic Zvezi Sonček!


Ljubljana, 12.06.2019: Dobrodelna akcija »Z barvicami do nasmeha« je preteklo soboto dobila uspešen epilog. Organizatorja, podjetje Acron, d.o.o., s papirnicami Office&More, in Jolly Slovenija, sta z barvicami razveselila Zvezo Sonček so.p.

Naj spomnimo – v mesecu aprilu in maju je že drugo leto zapored potekala dobrodelno-prodajno akcija »Z barvicami do nasmeha«, v okviru katere so ob vsakih kupljenih barvicah Jolly v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More dodaten komplet podarili v dobrodelni namen. Uspelo jim je izpolniti zadani cilj – 1.000 barvic v prodajni vrednosti več kot 10.000 evrov. Soroden lanski projekt so tako presegli za kar 300 kompletov. Podarjene barvice so podarili Zvezi Sonček so.p, organizatorja pa se zahvaljujeta vsem, ki so se odzvali in bili tako posredno dobrodelni.

V Živalskem vrtu v Ljubljani je preteklo soboto, po koncu prireditve, organizirane za 250 nagrajencev, ki so delovne zvezke in učbenike lani kupili s prednaročilom v papirnicah Office&More, potekala še svečana predaja zbranih 1.000 kompletov barvic Jolly. Barvice sta predstavnikom Zveze Sonček predala Tina Naraglav, vodja marketinga in stikov z javnostmi Acron, d.o.o., Matevž Vrunč, izvršni direktor podjetja Acron, d.o.o., v okvirju katerega delujejo papirnice Office&More in galanterije Bags&More, in Nejc Slokan, vodja marketinga Jolly.

Tina Naraglav je v uvodnem pozdravu goste nagovorila: »V podjetju Acron s posebnim navdušenjem pripravljamo dobrodelne projekte, saj vemo, da s tem, ko nekaj podarimo, pravzaprav največje darilo dajemo sebi – tj. občutek ponosa, da smo storili nekaj dobrega.«

Matevž Vrunč
se je zbranim gostom zahvalil za obisk prireditve, potem pa povedal: »Podjetju Acron še posebno sežejo do srca projekti, ki vključujejo otroke in tiste, ki jim v življenju ni bilo prizaneseno. V ponos nam je dolgoletno uspešno sodelovanje s podjetjem Jolly, ki se vedno pozitivno odzove, ko se domislimo novih dobrodelnih projektov. Hvala, Jolly, veselimo se že prihodnih skupnih akcij.«

Med predajo barvic Zvezi Sonček je Nejc Slokan dejal: »Otroci, naj vam bodo barvice Jolly v veselje in razvedrilo ter tudi uporabna šolska potrebščina med učenjem in v šoli. Barvice ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi, zato jih lahko vsi uporabljate brez strahu.«

Predstavniki Zveze Sonček so.p. so barvice ponosno prevzeli in obljubili, da bodo z navdušenjem ustvarjali. Direktor Zveze Sonček so.p., Iztok Suhadolnik, je v zahvalnem nagovoru sporočil: »Najprej čestitke organizatorjem za čudovito zaključno prireditev in seveda uspešno izpeljano akcijo »Z barvicami do nasmeha«. Veseli nas, da vam je uspelo doseči zastavljen cilj. Zveza Sonček so.p. organizira tudi poletne počitnice za otroke in prepričani smo, da jim bomo s kakovostnimi barvicami Jolly še polepšali poletje.«Na sliki (od leve proti desni): Matevž Vrunč (izvršni direktor Acron, d.o.o.), Nejc Slokan (vodja marketinga Jolly Slovenija), Iztok Suhadolnik (direktor Zveze Sonček so.p.), Tina Naraglav (vodja marketinga in odnosov z javnostmi Acron, d.o.o.)

Foto: Aleksandar Domitrica


Več informacij:
Klemen Porenta
Predstavnik za odnose z javnostmi
E: pr@soncek.org
T: 0038651614129
2020 2021 2022
maj junij julij
p t s č p s n
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
 
E-trgovina
Najbolj brano
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke