T:  01 534 06 67  |  Ezveza@soncek.org  |  Kontakt
de
en
sl
Velikost besedila:  
 
 

Naročite se na e-novice

 

Pomagajte dograditi nov Center Sonček


Tudi en cent lahko pomaga!


Spoštovani,

kot neprofitna organizacija smo pri financiranju investicijskih projektov zelo odvisni od donatorskih in sponzorskih sredstev. S temi sredstvi financiramo izgradnje in adaptacije objektov v katerih izvajamo svojo dejavnost.

V tem trenutku ta sredstva usmerjamo v adaptacijo Centra Sonček v Šiški, Trg Komandanta Staneta 5, Ljubljana. Do sedaj smo v teh prostorih uspeli izvesti adaptacijska dela v višini 800.000,00 €. Na ta način smo uspeli rešiti prostorsko stisko, ki smo jo imeli v naši enoti, ki se nahaja na Rožanski ulici v Ljubljani. Kljub vselitvi pa so v centru Sonček Šiška še nujno potrebna adaptacijska dela kletnih prostorov, ureditev prezračevalnega sistema in vgradnje nujno potrebnega dvigala. Tako za dokončanje adaptacije našega novega centra Sonček v Šiški nujno potrebujemo še 60.000,00 €. Zato smo in bomo veseli vsakega €, ki nam ga boste podarili.

S tem namenom  akcijo zbiranja prostovoljnih prispevkov v kateri lahko sodelujete tudi vi! Za namen čim prejšnje adaptacije donirajte 10 ali več evrov in mi vas bomo za to nagradili. Za vsakih 10 evrov vam bomo podarili eno leseno figurico z magnetkom. Te v naših centrih Sonček izdelujejo mladi z invalidnostjo, ki niso zaposljivi na prostem trgu dela. Še več, s to donacijo ne boste zgolj pomagali pri dokončanju nujno potrebnega centra Sonček v Šiški. Z njo boste tudi zagotovili delo in s tem nagrado našim uporabnikom.

V akcijo se vključite tako, da v spodnji formular vpišete svoje podatke in znesek, ki ga želite donirati. Na tako vpisan naslov vam bomo poslali položnico z želenim zneskom. Po prejemu informacije o vašem plačilu, vam bomo na isti naslov poslali ustrezno številu lesenih figuric z magnetkom. V kolikor si želite v projektu sodelovati na kateri drugi način, smo vam na voljo na spodnjih kontaktnih podatkih. O vseh naših aktivnostih vas bomo obveščali preko naših obvestil SONČNIK, ki jih boste prejemali na svoj naslov.

Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na telefonski številki 01 534 06 67 ali na naslovu e-pošte zveza@soncek.org .

V pričakovanju vašega sodelovanja vas lepo pozdravljamo.Izpolnite prijavo in domov boste prejeli položnico.
(Podatki bodo strogo varovani!)

Prosimo, da nam zaradi lažje dostave magnetkov izpolnite in zaupate tudi vašo telefonsko številko.

Poudarjena polja so obvezna!

Ime in priimek:


Ulica in hišna številka:


Poštna številka in kraj:


Telefon:


Znesek v EUR:

Poljubni znesek v EUR:

E-pošta:


 

Hvala, ker podpirate naše delo, nam stojite ob strani in verjamete v naše poslanstvo.  


Če želite darovati kako drugače, nam pošljite e-pošto na: zveza@soncek.org ali nas pokličite na tel.: 01 / 534 06 67.
2022 2023 2024
p t s č p s n
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
 
E-trgovina
Najbolj brano
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke